fredag 11 juli 2008

Robotar och basket


Imorse vaknade jag med nackspärr till följd av en allt för tjock kudde och många oergonomiska timmar på jobbet. Så idag är jag en stel robotkvinna. Gick till Apoteket, eller Farmacia, med en lapp där en gullig kollega skrivit upp vad jag skulle köpa. Här läker man tydligen stela nackar med svavelstickor. Paketet innehöll fem tjocka gula svavelluktande pinnar. Man ska rulla dem på det ömma stället, men ännu har det tyvärr inte gett någon effekt.

Här finns fler robotar på byrån idag. En av Ad:arna bygger på en 2m lång robot i kartong. Snart kommer gatorna i Tucuman fyllas med 1882 sådana i en kampanj för Fernet 1882. Företaget ska även ha andra event i andra städer här i Argentina som vi arbetat med. För ett par dagar sedan fick Liv och jag själva presentera vår idé för för kunden! Dem gillade den så vi får se om det kommer genomföras, produktionsledaren kollar just nu upp om det är möjligt. Vi hoppas hoppas!

Bild & Video: En just nu pågående Nikekampanj Madre gjort. Viva Manu. Juga Ginóbili. (Lev som Manu. Spela som Ginóbili). Manu Ginóbili är en basketspelare som förutom fantastiskt spel är känd för sitt fromma leverne.

Inga kommentarer: